Nazilli’de ilk kedi oteli açıldı

Nazillili veteriner hekim Ömer Ozan, ilçede bir ilke imza attı. 30 yaşındaki genç veteriner hekim, hayvanseverlerin tatile veya seyahate çıktığında gönül rahatlığıyla kedilerini bırakabilecekleri “Kedi Oteli”ni açarak bölge halkının hizmetine sundu.

Nazilli’de ilk kedi oteli açıldı

Ozvet Veteriner Kliniği sahibi veteriner hekim Ömer Ozan tarafından açılan Nazilli’nin ilk kedi oteli Ozan Pet’s Hotel, İsabeyli Mahallesi’nde hizmete girdi. Kedilerin sağlıklı ve eğlenceli vakit geçirebileceği alanlara sahip olan otelin İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden çalışma izni ile Nazilli Belediyesi’nden ruhsatının mevcut olduğunu söyleyen Ozan, “Nazilli’de tamamen yasal olarak hizmet verebilecek olan ilk ve tek kedi oteli burasıdır.” dedi.

2014 Ankara Üniversitesi Veteriner Fakültesi mezunu Veteriner Hekim Ömer Ozan, “Bölgemiz Nazilli İsabeyli Mahallesi’nde veteriner olarak hizmet vermekteyim. Uzun zamandır hayata geçirmek istediğim ‘Kedi Oteli’ projesi vardı. Özen göstererek yürüttüğümüz çalışmalarımızı nihayet tamamladık. Nazilli ve çevresinde ihtiyaç olan barınma yeri, kedi oteli ve pansiyonu adı altına hizmet vermeye başladık. Bu yüzden çok mutluyum. Kedilerin huzur ve refahı için, standartlara uygun bir şekilde belli genişlik ve yüksekliğe sahip, ısı yalıtımı olan odalar yaptık. Aynı zamanda kedilerimizin strese girmemeleri ve keyifli vakit geçirmeleri için gezinme alanları ve oyuncaklarla dolu oyun parkı oluşturduk. Sterilizasyon ve havalandırmanın mevcut olduğu otelimizde 9 odamız var. Ozon cihazıyla da hava dezenfektanı sağlayarak refah bir ortam sağlıyoruz. Ayrıca kedi otelimizde misafir olacak olan kedilerimizin aşıları ve parazit uygulamaları tam olacaktır. Enfeksiyon bulaşma riski olduğu için bunu istiyoruz. Kedi besleyen hayvansever vatandaşlarımız seyahate veya tatile gideceği zaman kedilerini buraya gönül rahatlığıyla bırakarak otel imkanlarından yararlandırabilirler.” şeklinde konuştu.

Nazilli İsabeyli Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi üzerinde bulunan OZVET Veteriner Kliniği yanındaki Ozan Pet’s Hotel’in haftanın 7 günü hizmet vereceği, 09.00-20.00 saatleri arasında açık olacağı ve vatandaşların 0555 761 36 53 numaralı telefonu arayarak kedi oteliyle ilgili detaylı bilgi alabileceği öğrenildi.